donderdag 16 juli 2015

De nieuwe in colors 2015-2017

Na lang wachten heb ik dan eindelijk kunnen spelen met de nieuwe in colors van Stampin' Up! Ook met twee nieuwe stempel sets nl. Garden in Bloom en Awesomely Artistic.

Met Awesomely Artistic mochten de demo's al aan de gang op de Regional Event in Duiven. Dus ja, dan wil je hem natuurlijk ook graag hebben!

De nieuwe in colors zijn prachtig om mee te werken. Ook lijkt het niet zo, maar de twee tinten groen passen heel mooi bij elkaar, zoals je kunt zien op het tweede kaartje. Ik heb de Cucumber Crush voor het stempelen van de lijntjes van blaadjes gebruikt en de binnen de lijntjes met Mint Macaron gestempeld. De Garden in Bloom is een stempelset, die je in 3 stappen kunt stempelen. Maar het mooie van deze set is, dat dat niet hoeft. Je kunt het invullen zoals je zelf wilt.

Het eerste kaartje is geïnspireerd op het kaartje, die Charlotte heeft ontworpen. Die mochten wij dus maken op de Regional Event.

Het tweede kaartje is zogenaamd eenlaags kaartje. Hierbij stempel je alleen maar op de voorkant en plak je er verder geen lagen bovenop. Ik vind het heel leuk om de verschillende technieken, die er zijn uit te proberen. Zo kom je op steeds weer nieuwe ideeën.





Gebruikte materialen:

Eerste kaartje:
Cardstock; Mint Macaron. Verry Vanilla
Inkpads: Mint Macaron, Delightful Dyon, Watermelon Wonder, Cucumber Crush
Stempels: Garden in Bloom, Awesomely Artistic, Writing Notes

Tweede kaartje:
Cardstock: Whisper White
Inkpads: Tip Top Taupe, Delightful Dyon, Watermelon Wonder, Cucumber Crush, Mint Macaron, Perfect Plum, Pink Pirouette, Memento Tuxedo Black
Stempels: Garden in Bloom, Writing Notes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten